Kalatoidud

Kilttursk võis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud kilttursk pruunistatud võis.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kilttursafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega.
Paneeri fileed jahus ja prae teflonpannil õlis 10-15 minutit.
Võta pannilt ja pane sooja kohta seisma.
Kalla ära õli. Koori sibul ja küüslauk.
Haki sibul ja suru küüslauk läbi pressi.
Pruunista pannil või, hauta selles sibulaid ja küüslauku, lisa petersell ja nõrutatud kapparid, kuumuta ja kalla kaste kalale.
Serveeri koos üleküpsetatud kartulipüreega.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa