Kalatoidud

Tuunikalakotletid

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 4 portsjonit
Nõruta tuunikalakonservid ja pane kaussi. Lisa riivitud kartul, muna, hakitud küüslauguküüned ja jahu. Maitsesta soola ja pipraga. Lase 10 minutit seista. Vormi segust kotletid, paneeri riivsaias ja prae keskmisel kuumusel mõlemilt poolt 2-3 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
wwwww 21.veeb 2010 19:20
:):(:):(::O:Y:A:);):-
R:D:P
Britta 14.juuni 2009 20:27
Jube nätsked jäid :( Tegin küll kõik retsepti järgi. Peabki nii olema?
pirke 20.jaan 2009 13:38
Eile tegin. Tsillit ja peterselli ei pannud. Ikkagi olid ülimalt head!
annipuhh 11.jaan 2009 02:08
Kuna üksõhtu hirmus kotletiisu oli, leidsin selle retsepti ja otsustasin järele proovida. Kohe kapist kõike vajaminevat ei leidnud, seega kasutasin seda, mis oli. Välja tuli siis nii: Kartuli asemel kasutasin pruuni riisi, riivsaia asemel mannat ja t?illikaun jäi päris ära. Tegin asja enda jaoks veel natuke huvitavamaks ja lisasin purustatud sarapuupähkleid. Nagu erinevate katsetustega ikka, kipuvad need vähemalt mul endal päris head välja kukkuma - võib-olla tuleks ka edaspidi. Igatahes kotletid tulid superhead, seega kui leidub veel kedagi, kellel kodus kartulit pole, sobib riis aseaineks suuuuurepäraselt!
1