Kalatoidud

Forellivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terevisioon
Ahjus küpsetatud forellivorm ananassi ja juustuga. Valmistamisaeg u 35 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

35

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika forellifilee 3 cm paksusteks viiludeks ja lao võitatud vormi põhja. Puista peale soola ja pipart. Vala peale vahustamata koor ja küpseta 15 minutit. Sega omavahel puljong, nõrutatud ananassikonserv, juust, tomatipasta ja maitseained. Tõsta segu kalatükkidele ja küpseta veel 225 kraadises ahjus 15 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid või riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
popkutt 01.dets 2012 22:51
Eriti hea kala. Tegin lõhega, kuna forelli loomulikult poes polnud. Kui veel õiget kala ka kasutada, siis peaks veel parem olema.
uffa 05.dets 2008 11:00
minu meelest väga halb:( parmesan võttis kala maitse kõik ära, oli kuidagi lääge ja lige... aga võib ka minu oskamatuse süüks ajada. eelistan ikka tavalist ahjukala:D
Minn 20.jaan 2005 11:56
Väga maitsev roog
1