Kalatoidud

Soe kalarull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rikkalik soe kalarull on koos värske salatiga suurepärane piduroog. Täidises võid kasutada ka kuumsuitsuforelli või mõnda teist suitsukala.
Kogus: 8 portsjonit
Sulata kastrulis või. Lisa jahu, sool ja küpsetuspulber, sega ühtlaseks. Kalla tasakesi juurde piim ning kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta tulelt ja jahuta hetke, klopi ükshaaval hulka munad. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ning küpseta 250° juures 10–15 minutit. Sega omavahel tükeldatud forell, krevetid, purustatud küüslauguküüs, hapukoor ja rii vitud juust. Kata jahtunud põhi täidisega ja rulli kokku, puista üle riivitud juustuga. Küpseta 250° juures veel 5 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
emsu2 01.nov 2009 13:26
Muutsin natukene retsepti ja suitsulõhe asemel panin korraks pannil praetud forellitükid.Aga tuli tõesti väga maitsev ja mahlane toit.Teinegi kord !
Hindaja 01.nov 2009 11:00
Väga mahlane ja maitsev söök! Jälle üks lemmik meie perel juures! Hea vaheldus tavalisele ahjukalale ;) Kõigil matsus suu - ka meesperel :D
1