Kalatoidud

Täidetud kalarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Ahjus küpsetatud kalarullid sibula-muna-tillitäidisega. Valmistamisaeg u 30 minutit (ahjus 8-12 minutit).
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Nahata kalfileed lõigata tükkideks, arvestades 2 tükki sööja kohta. Vajadusel vasardada kalafileesid õhemaks, maitsestada soolaga. Täidise valmistamiseks praadida hakitud sibul väheses rasvas, kuni see on klaasjas, lisada riivsai ja keedetud hakitud munad. Täidis maitsestada soola ja pipraga, jaotada kalatükkidele ning kalatükid keerata rulli. Kalarullid panna ahjuvormi ning küpsetada ahjus 180 kraadi juures 8-12 minutit. Serveerimisel võib kalarullidele panna veidi maitsevõid ja riputada peale hakitud maitserohelist. Lisandiks sobivad keedetud kartulid, kartulipudrud ja -püreed, riisinuudlid või riisilisandid ja kalapuljongil keedetud tomatikaste.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid, kartulipudrud ja -püreed, riisinuudlid või riisilisandid ja kalapuljongil valmistatud tomatikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa