Kalatoidud

Hõbeheik köögiviljadega

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Köögiviljadega hautatud hõbeheik.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistamisaeg u 40 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kartulid ja porgandid lõigata viiludeks, sibul ratasteks, küüslauk suruda läbi küüslaugupressi. Kartul ja porgand panna sibula ja küüslauguga vaheldumisi kihiti haudepotti, kihtide vahele riputada hakitud maitserohelist ja soola. Kallata üle kuuma veega ja hautada tasasel tulel 15 minutit. Kala lõigata suuremateks tükkideks, maitsestada soola, valge pipra ja sidrunimahlaga ning lasta vähemalt 10 minutit maitsestuda. Kalatükid panna potti köögiviljadele, peale asetada viiludeks lõigatud tomatid ning kuumutada kaane all tasasel tulel 15 minutit. Valmis roale puistata maitserohelist, soovi korral lisada hapukoort.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anux 15.jaan 2006 12:12
väga maitsev!
sepo 28.juuli 2005 15:57
see oli hää roog, Super
1