Kalatoidud

Sibula-porgandimarinaadis hõbeheik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Marineeritud hõbeheik sobib hommikuseks või õhtuseks suupisteks või võileivakatteks. Seda võib süüa koos keedetud kartulitega kergeks lõunaeineks. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon

Kalafileed lõigata portsjon-tükkideks, paneerida jahus ja praadida kuumas rasvaines ming maitsestada. Porgand ja sibul lõigata ratasteks ning keeta vees poolpehmeks. Lisada maitseained ja äädikas ning maitse järgi suhkrut. Marinaadil lasta jahtuda. Jahtunud marinaad valada praetud kalatükkidele ning lasta vähemalt mõni tund seista. Marineeritud hõbeheik sobib hommikuseks või õhtuseks suupisteks või võileivakatteks. Seda võib süüa koos keedetud kartulitega kergeks lõunaeineks. Enne serveerimist lasta mõni tund seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa