Kalatoidud

Kalafileed fooliumis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Fooliumis grillitud kalafileed.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Umbes tund enne grillimist pintselda kalafileesid vähese maitseatatud õliga. Et tulemus oleks piisavalt mahlane, peaks fileelõigu laius olema umbes 5 cm. Kahekordsest fooilumist valmista 30x30 cm suurused alused, mille keskkoht pintselda õliga üle. Kalatükid jaota alustele, peale riputa soola ja sidrunipipart. Fooliumitüki servad tõsta poollahtiselt keskele kokku. Grilli 5 minutit, pintselda pealt õliga, keera labidaga teine külg ja grilli lahtiselt veel 3 minutit. Grillimisel kasuta suhteliselt suurt kuumust (nii et kätt saab 15 cm kõrgusel restist hoida vaid 1-2 sekundit).
Serveerimisviis
Serveeri kuumalt koos sidrunisektoritega.
Lisandid
Grillitud ürdisai, grill-leib, grillitud sibulad või tomatid. Kastmeks sobib ürtidega maitsestatud jogurtikaste või majoneeskastmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa