Kalatoidud

Räimefilee kartulipüreega

Keskmine hinne: 3.5
Praetud räimefileed marineeritud värske kurgi ja murulaugu-kartulipüreega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega omavahel sinep, majonees, vahukoor, muna ja maitseained ning marineeri räimefileesid umbes 30 minutit. Paneeri seejärel räimed riivsaias ning küpseta pannil kuldkollaseks. Kartulipüree valmistamiseks keeda kartulid, püreeri need pudruks, lisa või ja kuum piim ning hakitud murulauk. Koori kurk ja lõika sellest õhukesed lindid. Sega retseptis toodud ainetest marinaad, säti sinna kurgilindid ja pane umbes 30 minutiks külmikusse maitsestuma. Lihtne, ilusat värvi ja võrdse maitsega lisand praetud räimedele.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Kartulipüree, marineeritud värske kurk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa