Kalatoidud

Koha-kartuliküpsetis

Keskmine hinne: 3.5
Ahjus küpsetatud, munapiimaga ülevalatud koha-kartuli vormiroog porru, suvikõrvitsa ja tilliga. Küpsetamisaeg 60 minutit
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta kala ja tükelda see väiksemateks viiludeks. Pane võitatud ahjuvormi kartuli- ning kalaviilud kihiti porrurõngaste, suvikõrvitsaviilude ja hakitud värske tilliga. Viimaseks kihiks jääb kartul. Klopi munad lahti, lisa piim või koor ja maitseained. Vala muna-piimasegu vormi ning küpseta 200 kraadi juures umbes tund aega. Serveeri sidruni ja värske tilliga või värske salatiga. Viimases kasuta kastme segamisel õli ja värskelt pressitud sidrunimahla, mille hape sobib tasakaalustama rasvasemat kala ning mis ei ole nii intensiivne ja tugev kui äädikas.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Sidrun, till, värske salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa