Kalatoidud

Türgi kalašašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Kard
Kalašašlõkk erinevat liiki kaladest. Kalatükid peavad maitsestuma marinaadis 1,5 tundi, grillimiseks kulub umbes 15 minutit.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kalafilee lõigata paari sentimeetri suurusteks tükkideks, panna happekindlasse nõusse ja segada marinaadiga.
Marinaad valmistatakse äädikast, õlist, soolast, piprast, suhkrust, sibulaviiludest ja hakitud või pressitud küüslaugust.
Hoida poolteist tundi jahedas kohas, aeg-ajalt kalatükke pöörates.
Kalatükid (igale vardale 5-6 tükki) torgatakse vaheldumisi sibulatükkidega vardale ja küpsetatakse sütel või grillis kuldkollaseks.
Selleks kulub umbes 15 minutit.
Lisandiks sobib
Keedetud riis, värske kurgi-tomatisalat, sidruniviilud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa