Kalatoidud

Läätse-köögiviljahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terevisioon
Läätse-köögiviljahautis krevettide ja grillitud kalaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta õli potis ja lisa sellele carrypulber ning läätsed.
Kuumuta pidevalt segades kergelt läbi.
Lisa vesi ja puljong.
Hauta, kuni vesi on peaaegu aurustunud ja läätsed pehmed.
Vajadusel vala vett juurde.
Haki kõik köögiviljad meelepärasteks tükkideks ja prae kiirelt väheses õlis ning lisa läätsedele.
Vahetult enne serveerimist sega juurde krevetid.
Puhasta kalafileed küljeluudest, maitsesta soola, pipra, väikese tüki või ja valge veiniga ning grilli ahjus.
Grillitud kala serveeri koos läätsehautisega.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa