Kalatoidud

Kalakebab

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sirje Rekkor
Grillitud kala-paprika-seene-ananassi-kiivi-aprikoosivardad. Seened, kala ja paprika peavad seisma marinaadis tund aega
Valmistusaeg:

grillimiseks läheb 12 minutit + toiduainete ettevalmistus.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Külmutatud kala sulatatakse külmikus, lõigatakse 2,5 cm suurusteks kuubikuteks.
Paprikal lõigatakse ära varrepoolne ots, paprikakaun poolitatakse, puhastatakse seemnetest ja valgetest membraanidest ning tükeldatakse samuti 2,5 cm ruutudeks.
Seened, kala- ja paprikatükid pannakse suuremasse klaaskaussi. Õli segatakse küüslaugu, sidrunimahla, maitseainete ja hakitud tilliga, segu valatakse kalasegule.
Nõu kaetakse kaane või toidukilega ja hoitakse üks tund jahedas.
Toiduained nõrutatakse, marinaadivedelik jäetakse alles. Kalatükid, paprika ja seened aetakse vaheldumisi kiivi, ananassi ja nõrutatud aprikoosidega õliga määritud varrastele.
Grillitakse keskmise kuumusega grillis umbes 12 minutit aeg-ajalt vardaid pöörates ja marinaadiga pintseldades.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa