Kalatoidud

Forell seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Seenetäidisega ahjus küpsetatud forellid seene-veini-hapukoorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhastatud ja liistakuteks lõigatud seened praadida pidevalt segades 50 g võiga.
Maitsestada soola, paprika ja pipraga ning võtta tulelt. 30 g võid hõõruda munaga, segada hulka leotatud ja kuivaks pigistatud sai ja maitsestada soola ning pipraga.
Lisada pool praetud seentest.
Puhastatud kalad hõõruda soolaga ja täita seenetäidisega.
Siduda niidiga kinni ja panna võiga määritud pannile.
Ülejäänud seentele puistata jahu ja kuumutada kollaseks.
Valada juurde vein ja keeta läbi.
Seened valada kaladele, pann katta võipaberiga ja hautada 15-20 minutit kuumas praeahjus.
Valmis kaladel eemaldada niidid ja asetada kalad kuumale vaagnale.
Leemel lasta keema tõusta, lisada hapukoor, lasta veel kord keema tõusta. Kaste valada kaladele.
Anda kohe lauale koos sulavõiga kastetud kartulitega.
Lisandid
Sulavõiga kastetud kartulid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa