Kalatoidud

Koha seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ahjus kpsetatud kohafilee seenekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhastatud kalal eraldada fileed, eemaldada nahk.
Fileetükke hõõruda soolaga ja asetada võiga määritud pannile.
Kalajääkidest keeta vähese veega kange puljong.
Hakitud sibul kuumutada võis, lisada liistakuteks lõigatud seened ja pruunistada kergelt.
Maitsestada paprikaga ja valada juurde jahu ning koorega segatud kalaleem.
Keeta läbi ja maitsestada soolaga.
Seenekaste valada kalatükkidele ja küpsetada praeahjus.
Puistata peale hakitud petersellilehti ja anda lauale sulavõiga kastetud nuudlite või kartulitega.
Lisandiks
Sulavõiga kastetud keedetud nuudlid või kartulid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Angeles 21.okt 2008 12:56
Väga maitsev. Soovitan!
1