Kalatoidud

Koha tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Tomatitega ahjus küpsetatud koha koorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Viiludeks lõigatud kalafileed hõõruda soolaga ja panna võiga määritud pannile.
Lisada hakitud sibul, kooritud ja viiludeks lõigatud tomatid, hakitud petersellilehed ja peenestatud pipar.
Katta võipaberiga ja kuumutada praeahjus keskmises kuumuses.
Jahu kuumutada võis, lisada kalajääkidest keedetud leem ja keeta vaiksel tulel paar minutit.
Võtta tulelt, segada juurde munakollased ja või.
Kalatükid asetada vaagnale, kaste valada peale ja anda kõrvale sulavõiga piserdatud kartuleid.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa