Kalatoidud

Haug seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Keedetud ja praeahjus seenekastmega üleküpsetatud haug.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kala puhastada, eemaldada luud ja lõigata 5-ks suureks või 10-ks väiksemaks tükiks.
Hõõruda soolaga, panna koos pea ja selgrooga keedunõusse, valada juurde vein ja hautada vaiksel tulel kaane all.
Seened puhastada ja lõigata õhukesteks viiludeks.
Kuumas rasvas pruunistada hakitud sibul, lisada seened ja kuumutada pidevalt segades läbi.
Puistata peale paprikapulbrit, võtta tulelt ja maitsestada soola ning pipraga.
Jahu kuumutada võis, valada peale kalaleem ja keeta läbi.
Lisada seened ja pool hapukoorest ning keeta vaiksel tulel 10 minutit.
Hautamisnõu määrida rasvaga, valada põhjale veidi seenekastet, panna nõusse kalatükid ja valada ülejäänud kaste ning hapukoor peale.
Pane 15 minutiks praeahju.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kõrvetaja 05.jaan 2006 16:00
mmm,võib mõnus olla
1