Kalatoidud

Šiitaketartar ahvenaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Šiitaketartar praetud ahvenafileedega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmista kõigepealt tartar.
Peenesta seened, tükelda porru, paprika ja redis väikesteks kuubikuteks.
Sega viilisse maitseained, pressitud küüslauk ja köögiviljakuubikud.
Lase maitsel ühtlustuda külmkapis.
Kuumuta pannil või.
Lao pannile ahvenafileetükid ja prae need keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Maitsesta küpsed kalad soola, pipra ja tilliga.
Paku šiitaketartari koos soojade ahvenafileedega.
Lisandiks sobivad näiteks kartulid.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa