Kalatoidud

Kalapulgad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: paprika
Serveeri tartar- või remulaadkastme ja sidruniviiludega. Lisandiks kartulid või riis.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
450 g keedetud kala ( tursk, hõbeheik vm)
4 keskmist keedetud kartulit
30 g võid
3 muna
2-3 hakitud sibulat
2 sl peterselli
50 g nisujahu
100g riivsaia
1 sidrun
Praadimiseks
õli
Valmistusõpetus:
1. Suru kala kahvliga ühtlaseks massiks.
2. Riivitud kartul sega või ja sibulaga.
3. Lisa petersell.
4. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Vahusta 2 muna ja lisa kartulile.
6. Kalla kala sinna hulka.
7. Raputa jahu lauale ja vormi kalamassist ühesugused pulgad.
8. Vahusta kolmas muna.
9. Kasta kalapulgad esmalt munasse, siis riivsaia. Suru kõvasti, et riivsai külge hakkaks.
10. Küpseta õlis, kuni nad on kuldpruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa