Kalatoidud

Mandlikala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: lory
Ahjus küpsetatud kala.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
300 g kalafileed-sidrunimahla
Kaste: 1 spl margariini
1,5 spl jahu
2 dl kalaleent
1 dl mandlihelbeid
sidrunimahla
tilli
valget pipart, soola
Valmistusõpetus:
Kalafileed panna ahjuvormi, valmistada kaste.
Selleks praadida margariinis jahu kergelt läbi, lisada kalaleem, mis võib olla puljongikuubikust.
Sellisel juhul ei ole soola vaja lisada.
Kalafilee puistata üle tilli ja valge pipraga, kallata kaste kaladele.
Kõige peale mandlilaastud.
200º C juures küpseb ahjus 20-30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa