Kalatoidud

Lihtsad tomatiräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Sonera
Ahjus küpsetatud räimed
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1 kg räimefileed
leem:
2-3 dl ketshupit
1/2 dl suhkrut
1 tl soola
2-3 spl veiniäädikat (sobib ka tavaline)
2 loorberilehte
1 kaneelikang
6-8 tera nelkki
Valmistusõpetus:
Lao räimefileed üksteise kõrvale, pooleks pandult (nagu oleks terve kala) ahjuvormi (2u.3x26cm).
Sega kõik leeme ained ja kalla ühtlaselt kaladele.
Tükelda kaneelikang 2-3 tükiks, pane kaladele ja pane ka nelk ja loorberi lehed kuhugi sinna vormi :)
Küpseta räimi 150° C umbes 1 tund või niikaua kuni vedelikku on kadunud pool kogusest.
Eemalda kaneelitükid ja paku räimi jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa