Kalatoidud

Kartuli-heeringakotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: paprika
Lihtne, kiire ning maitsev hõrgutis, mida serveeri meelepärase kastme ja salatiga. Heeringa asemel võid kasutada ka mõnd muud soolakala või suitsukala. Võid proovida ka nõrutatud kalakonserviga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
5 kartulit
400 g soolaheeringat
1 muna
1 sl riivitud juustu
jahu
õli
Valmistusõpetus:
1. Keedetud kartulid purustada kahvli või pudrunuiaga.
2. Lisada kartulitele peeneks hakitud heeringas, toores muna, riivjuust ning 3 sl jahu.
3. Vormida segust kotletid, paneerida need jahus ning praadida õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa