Kalatoidud

Kalaguljašš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: paprika
Vaheldus tavalisele praekalale. Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju. Kindlasti sobib guljaši juurde hea hulk maitserohelist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
800 g kalafileed
õli
2 sibulat
2 sl tomatipüreed
1 tl sinepit
2 sl hapukoort
1 tl jahvatatud paprikat
soola
maitserohelist
Valmistusõpetus:
1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis.
2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti.
3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud.
4. Lisada sinep ning hautada toit valmis.
5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa