Kalatoidud

Hautatud karpkala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Hautatud karpkala kastmes.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kala rappida, puhastada, pesta ning tahendada. Lõigata portsjonitükkideks, puistata peale soola, piserdada äädikat. Kalaluudest ja peast (lõpused eemaldada) keeta puljong. Sibulad koorida ja tükeldada ribadeks. Rasv sulatada pannil, lisada sibulad ja kuumutada, kuni sibulad on klaasjad. Lisada kalatükid, valada peale õlu ja 3 sl puljongit. Kuumutada hästi tasasel tulel kaane all 15-20 minutit. Valmis kala tõsta keeduleemest. Keeduleent keeta kokku, lisada pestud rosinad, vürtsid ja sidrunikoor. Kala panna ettevaatlikult kastmesse ja kuumutada paar minutit. Toit serveerida kastmes, lisandiks keedetud kartulid ja värske köögiviljasalat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa