Kalatoidud

Küpsetatud kala köögiviljasegu ja pestoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Küpsetatud kala köögiviljasegu ja pestoga.
Kogus: 1 portsjon
Võtta kalafilee (sobib nii punane kui ka valge kala), eemaldada kõik luud. Lõigata kalafilee portsjonitükkideks, laduda tükid võiga määritud ahjupannile. Puistata kalale kergelt soola ja valget pipart. Võib panna juurde ka natuke tilli ja võitükikesi. Küpsetada parajalt kuumas ahjus, kuni kala võtab kuldse värvi. Siis lisada kohvikoort. Panna uuesti korrraks ahju. Serveerida koos köögiviljasegu ja pestoga. Köögiviljaseguks tükeldada köögiviljad, praadida kergelt oliivõlis läbi ja nõrutada. Leotada rosinaid pisut toasoojas vees ja kuumutada oliivõlis. Lisada mett. Segada kõik komponendid pannil kokku ja maitsestada rosmariiniga. Pesto valmistamiseks tampida nõus läbi hakitud basiilik, küüslauk, piiniapähklid, parmesan ja mandlid, segada hulka oliivõli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa