Kalatoidud

Tuunikalapirukas

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: 100 rooga
Rohkelt tuunikala sisaldav pirukas sobib hästi kerge salatiga. Tuunikala vees ei anna nii maitsvat tulemust, kuid on kalorivaesem.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Sega kausis jahu, sool, kartulipudruhelbed ja küpsetuspulber. Lisa tükeldatud või ja külm vesi ning sega kõik kiirelt tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Lao tuunikala koos õliga tainale. Lisa hakitud sibul ja porru. Puista üle hakitud tilliga ning maitsesta tšillipulbriga. Sega hapukoor, piim ja munad, maitsesta soola ja pipraga ning kalla täidisele. Küpseta pirukat praeahjus 200°C juures 45-50 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tamara 17.mai 2011 15:59
Sellest taignast jätkub suurele plaadile
Triip26 18.märts 2010 12:44
Minu lemmik olnud juba mitmeid aastaid. Olen proovinud samale põhjale erinevaid täidiseid! Kõik on jäänud imehead:) Mina olen taigna kogust suurendanud ja teinud plaadikoogina.
stellap 20.jaan 2010 17:53
minu ja minu sõbranna lemmik :) taigna kogust võib jah vähendada
helluplix 28.märts 2009 23:38
mina olen paar korda teinud, väga maitsev....aga vähendasin sutsu taigna kogust ja olen pannud 3 karpi tuunikala, nii veel maitsvam! :)
tädieevi 24.märts 2009 09:02
Võrratult hea pirukas. Teen juba aastaid. Absoluutne kindlapeale minek!
relxy 02.okt 2008 11:08
tegin kunagi midagi analoogset. taigen oli tookord soolane muretaigen ja tuunikala seltsis ladusin põhjale veel viilutatud musti oliive, tomatirattaid ja riputasin üle riivjuustuga. oli ka pööraselt hää.
guzanova 31.juuli 2008 01:02
täna olin sõbranna juures ja proovisin miskit kalapiruka moodi, ja seal oli ka tuunikala sees, ma loodan et see oli seesama, sest too pirukas viis küll keele alla ja tahaks ise ka midagi sellist valmistada. ret-
septi vaadates kiidan küll igati:)
1