Kalatoidud

Räimevorm II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Veidi magusamaitselises räimevormis on rohkelt porrut. Serveeri kartulipüree ja salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta ahi 225°C-ni. Lõika porru ribadeks. Sulata kastrulis või, lisa porru ja hauta mõni minut. Maitsesta kergelt soola ning musta pipraga. Kata seguga ahjuvormi põhi. Aseta räimefileed lauale, nahapool all. Puista üle soola, pipra ja hakitud tilliga. Keera fileed rulli ning lao vormi. Sega kõik kastmeained omavahel ja vala vormi. Puista üle riivsaiaga. Küpseta 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kersti 06.apr 2012 16:53
Väga hea roog. Riivsaia asemel kasutasin riivleiba, maitse veelgi mõnusam.
1