Kalatoidud

Kartuli-suitsukalavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Võrratu suitsumaitseline kartulivorm on tõhus vormiroog, millest jätkub ka suurele perele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 190°C-ni. Keeda või auruta kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pane terve kala koos piimaga potti. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel 10 minutit. Sulata pannil või ning prae selles hakitud sibulat. Lisa viilutatud šampinjonid ja prae kuldseks. Sega juurde jahu ja prae 1 minut. Tõsta pann korraks tulelt. Kurna kala-piima segu ning vala piim pannile vähehaaval ja pidevalt segades. Kuumuta, kuni segu pakseneb. Keeda nõrgal kuumusel 10 minutit. Lisa hakitud petersell, sidrunimahl, hakitud munad, sool ja pipar. Puhasta kala ja lisa kastmele. Vala segu võitatud ahjuvormi. Tambi keedetud kartulid pudruks. Sulata või, lisa piim ja sool. Vala segu kartulitele ning sega ühtlaseks massiks. Tõsta kartulipuder kalamassi peale ja määri laiali. Puista peale riivjuust ja küpseta ahjus 30 minutit. Paku juurde värsket salatit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siimans 19.apr 2011 19:19
Oli hea küll, aga maitse ilma ahjuta oleks arvatavasti sama.
svenartur 13.sept 2007 12:50
Väga keeruline ja töömahukas toit. Kas see lõpptulemus ikka tasub ennast ära? Kas keegi on seda teinud?
1