Kalatoidud

Tšilli-tomatiräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Veidi magusamaitseline ja vürtsikas räimevorm maitseb hästi keedetud kartulite või riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Puista räimefileedele soola ja keera rulli. Lao rullid võitatud ahjuvormi. Sega omavahel kõik kastmeained ja vala vormi. Küpseta 35 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
santaana 19.märts 2005 19:56
Vaga hea kalaroog,aga raimede asemel voib kasutada ka muud kala.Kui on paksem kala ,siis loigata lihtsalt tukid,aga muu on sama.On ka inimesi,kes vurtsikat kala suua ei saa,siis neile ma soovitaksin kala hapukoore-majoneesi katte all.Selleks laduda kalad voi kalatukid ahjuvormi,maitses-
tada soola ja pipraga,peale valada hapukoorest ja majoneesist segatud kastet,siis vaikesed voitukid ka peale ja hakitud varsket voi kulmutatud tilli ja siis ahju 220* C juures umbes pool tundi.Aga eks peab vaatama ka vahetevahel,kui hakkab pealt pruunistuma,siis on valmis,head isu!
1