Kalatoidud

Lõhevokk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed. Mai 2005.
Aasiapärane lõhevokk.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Eemalda lõhel nahk ja lõika kala umbes 2 cm suurusteks kuubikuteks, riputa peale soola ja pipart. Hoia mandleid veidi aega kuumas vees (nii on neid kergem puhastada ja ka maitse tuleb paremini esile). Koori ja viiluta mandlid. Haki küüslauk peeneks, viiluta varsseller. Puhasta porgandid ja lõigu need hästi peenteks ribadeks. Puhasta paprika seemnetest ja lõigu peenteks viiludeks. Kuumuta pannil õli. Pane köögiviljad, hakitud küüslauk ja riivitud ingver pannile. Kuumuta pidevalt segades 2-3 minutit. Lõpuks lisa ka lõhekuubikud ja kuumuta veel veidi, kuni lõheliha muutub valkjasroosaks. Maitsesta rooga sojakastmega, viimasena lisa hakitud mandlid. Serveeri näiteks riisinuudlitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa