Kalatoidud

Koha šampinjonidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Praetud kohafilee šampinjonikastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kohafileed lõigata portsjonitükkideks, piserdada peale sidrunimahla ja riputada peale valget pipart ning lasta veidi aega toidukilega kaetult külmikus seista. Kalatükid praadida kiiresti võis, puistata neile veidi soola ning panna vaagnale. Hoida serveerimiseni soojas. Tükeldatud šampinjone kuumutada võis, lisada jahu, kuumutada veidi ja lisada koor. Segu kuumutada veel umbes 5 minutit ning maitsestada. Seenesegu valada kalatükkidele, peale puistata hakitud maitserohelist. Lisandiks sobib kas keedetud kartul, kartulipüree, kartuli-köögiviljapüree või mõni muu kartulilisand.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa