Kalatoidud

Grillitud vikerforell

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Grillitud vikerforell kurgikastmega.
Kogus: 1 portsjon
Soolast, suhkrust, piprast ja hakitud tillist segada maitsesegu. Kalafileed hõõruda maitseseguga ning lasta toidukilega kaetult külmikus seista. Koor kuumutada keema ja keeta mõni minut tasasel tulel. Kurk koorida, poolitada pikuti, eemaldada seemned ja viilustada. Kurgiviilud lisada keevale koorele, lisada ka veidi kalapuljongit ja keeta, kuni kurgiviilud on pehmed. Kaste maitsestada sidrunimahla, soola ja pipraga. Kastmesse kloppida sisse väikesed külma või kuubikud ning lisada hakitud murulauk. Forelliviilud pintseldada võiga ja grillida paar minutit kummaltki poolt. Lisandiks sobivad keedetud kartulid, kartulipuder või -püree, maitsestatud keedetud riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa