Kalatoidud

Kalapakid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Ahjus küpsetatud vikerforelli-kartulipakikesed.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kalafilee lõigata (või hakitud kala jaotada) neljaks portsjoniks, maitsestada soola ja jahvatatud valge pipraga. Mõlemale poole riputada hakitud maitserohelist. Kartulid lõigata viiludeks. Kartuliviilud laotada umbes 25x30 cm küpsetuspaberi tükkidele, peale riputada soola ja veidi musta pipart. Kartuliviiludele panna kalafileed, nendele võitükikesed. Paber voltida kokku nii, et moodustuksid pakikesed. Pakke küpsetada ahjus 200°C juures umbes 25-30 minutit. Pakke võib küpsetada ka mikrolaineahjus keskmise võimsuse juures 6-8 minutit. Kalapakid tõsta taldrikutele ja lõigata pealt lahti. Lisandiks pakkuda toorsalatit ja sidrunilohke.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa