Kalatoidud

Vikerforell köögiviljapadjal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Vormiroog. Ahjus küpsetatud vikerforell suvikõrvitsa, porgandi ja tomatiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Suvikõrvits lõigata kuubikuteks, sibul hakkida. Porgand lõigata peenikesteks ribadeks või riivida jämeda riiviga. Õli kuumutada pannil, lisada köögiviljad ning kuumutada kiiresti, pidevalt segades, kuni sibul muutub klaasjaks (umbes 5 minutit). Segu maitsestada ning laotada õliga määritud ahjuvormi. Tomatid lõigata kuubikuteks ja kuubikud panna kuumutatud köögiviljadele. Vikerforellifilee maitsestada sidrunimahla ja aroomisoolaga ning panna köögiviljadele. Ahjuvorm katta fooliumiga ja küpsetada rooga ahjus 200°C juures umbes 40 minutit. Enne serveerimist eemaldada foolium, rooga serveerida küpsetusnõus. Peale riputada hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lembelaura 19.dets 2010 14:38
väga hea toit ja väga lihtne teha, lisan selle kindlasti oma lemmikute hulka.
Keiu 16.sept 2009 21:21
Vikerforelli asemel kasutasin tavalist forelli, vea tegin sellega, et panin poolkülmunud tükid peale ja seega jäi suhteliselt palju vett ahjunõusse, kui selle võtsin kulbiga ära. Köögivilju oleks võinud pannil vähem töödelda, ahjus läksid need päris pehmeks, kuid maitsev õhtusöök sai sellegipoolest, hea ja lihtne teha :)
1