Kalatoidud

Grillitud forellifilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Mõnus maitseseguga grillitud forellifilee.
Kogus: 1 portsjon
Või vahustatakse, lisatakse purustatud küüslauguküüned, pruunsuhkur, sool, sidrunimahl ja -koor. Forellifileest lõigatakse kuus portsjonitükki. Võib teha igale tükile nahani lõike ja vormida medaljonid. Kalamedaljonid pannakse õliga määritud grillrestile. Kui medaljoni ei vormita, pannakse kalafilee restile, nahaga pool all. Kalatükke pintseldatakse maitseseguga ja grillitakse mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Soovi korral võib forellitükid enne grillimist keerata fooliumisse, siis saab eriti mahlase ja aromaatse suutäie.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katsu 19.juuni 2008 10:46
Väga maitsev!
1