Kalatoidud

Petersellikala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsetaimed köögis.
Vormiroog. Kala tomati ja feta juustuga.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 250°C-ni. Lõika kala viiludeks ja maitsesta soolaga. Viilusta tomatid ning lõika feta juust kuubikuteks. Kuumuta rasv pannil ja prae kalatükid kaunilt pruuniks. Tõsta kalatükid pannilt. Kuumuta pannil kalapuljongit. Pane kalatükid ja tomativiilud kihiti võiga määritud ahjuvormi, peale juustutükid ja hakitud petersell. Kalla vormi kalapuljong. Hoia rooga kuumas ahjus 5-8 minutit, kuni juust pruunistub.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lookas 11.sept 2005 05:36
Teen tavaliselt seda kalavormi mozarella juustuga, aga nüüd proovin ära ka feta.Loodetavasti on see sama maitsev!
1