Kalatoidud

Lehttaina-lõhepirukas

Keskmine hinne: 1.55 Allikas: 100 rooga
Lehttainapirukas suitsulõhe-seene täidisega. Sellest kogusest saad plaaditäie maitsvat ja krõbedat pirukat.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Keeda riis puljongis pehmeks. Haki seened ja kuumuta pannil, nii et enamik vedelikust aurustub. Lisa või ja peeneks hakitud sibul. Maitsesta pipraga. Lisa segule riis, toorjuust ja tükeldatud suitsulõhe. Lisa hakitud till ning sojakaste. Jahuta. Lõika tainas kaheks ja rulli lahti, nii et üks tükk tuleb pisut suurem. Tõsta väiksem tainapool küpsetusplaadile. Kata täidisega, tõsta peale teine tainapool ja vajuta ääred hoolikalt kokku. Määri munaga ning torka kahvliga augud sisse. Pane mooniseemned väiksesse kilekotti. Lõika ühte nurka väike auk ja puista mooniseemnetest pirukale kala kujutis. Küpseta pirukat praeahjus 200°C juures 40 minuti jooksul kuldkollaseks.
Retsept on mõeldud kümnele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa