Kalatoidud

Lõhefilee fenkoliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja nutikalt.
Roog kaalujälgijatele. Lõhefilee fenkoli ja hautatud riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusaeg umbes 5 minutit Roa valmimisaeg umbes 20 minutit

Kogus: 1 portsjon
Pese lõhefilee läbi, tupsuta kuivaks, piserda üle sidrunimahlaga ning maitsesta soolaga. Haki peeneks küüslauguküüs. Kuumuta kastrulis õli, prae selles kergelt läbi riis ja küüslauk ning vala peale vesi. Lisa sool ja till ning lase kaane all nõrgal kuumusel haududa. Vahepeal lõika fenkolipea peenteks viiludeks (rohelised lehed aseta kõrvale), lisa umbes 10 minuti pärast riisile ning maitsesta soola ja pipraga. Aseta lõhefilee riisile, lase kaane all umbes 7 minutit haududa. Vala kõik ettevaatlikult taldrikule ning garneeri fenkolirohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vesihein 05.veeb 2008 05:57
Proovin
1