Kalatoidud

Mereannilasanje

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kala- ja mereannitäidisega lasanje on võrratu roog lõuna- või õhtusöögilaual.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika lõhefilee väiksemateks kuubikuteks ning puhasta luudest, sega krevettide ja rannakarpidega. Punase kastme jaoks haki sibulad ning pruunista kiirelt väheses õlis. Lisa vein ja tomatikonservid, lase keema tõusta ning paksenda 0,5 dl vees lahustatud maisitärklisega. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Valge kastme jaoks kuumuta jahu väheses õlis, lisa kohvi- ning vahukoor. Maitsesta puljongikuubikute ja pipraga. Lao õliga määritud ahjuvormi kiht lasanjeplaate, siis valget kastet, jälle kiht lasanjeplaate, seejärel punast kastet ning kala-mereannisegu. Jätka samamoodi lasanjeplaatide ja kastmetega. Viimaseks kihiks jäävad plaadid koos kastmega. Raputa üle riivitud juustuga ning küpseta ahjus 180° juures 40-50 minutit või kuni juust on pruunistunud. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 12.aug 2009 18:15
Siin retseptis on ilmselt mõeldud, et lahustad otse kastmes, kuubikuid saab enne kastmele lisamist pudendada. Aga kui isiklikust maitsest rääkida, siis mina neid kuubikuid ei panekski sinna kastmesse.
emm 12.aug 2009 17:39
Tahaks vaga teha miskit meranni lasanjet, aga siinne retsept jaab vahe segaseks. Kas puljonikuubikud tuleb ka lahustada vees voi kuidas ma nad sinna valge kastme sisse lisan?
1