Kalatoidud

Praetud kalakakud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtne roog, mis saab kõige maitsvam paksust valgest kalafileest.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika poolsulanud filee ettevaatlikult neljaks tükiks. Kasta kalatükid kartulijahusse, seejärel lahtiklopitud munasse ning lõpuks soola ja pipraga segatud riivsaiasse. Aja õli ja või pannil madalal kuumusel hästi tuliseks ning küpseta kakukeste kõik küljed kenasti pruuniks ( kokku umbes 12 minutit ). Keera tükke väga ettevaatlikult, et kala ei laguneks. Kastmeks peenesta keedetud muna ja kurk, sega jogurtiga ning maitsesta soolaga võrdlemisi tugevalt arvestusega, et kala on seest mage. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa