Kalatoidud

Forelli-peekonivardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Forelli ümber keeratud peekon annab kalale võrratu suitsumaitse. Laimihõnguline marinaad austrikastmega lisab eksootikat ja magusust.
Kogus: 1 portsjon
Sega omavahel laimimahl, mesi, austrikaste ja pipar. Lõika forellifilee kuubikuteks ning kalla marinaad peale, lase hetke maitsestuda. Keera peekoniribad kalatükkide ümber ja lüki eelnevalt leotatud varraste otsa. Lõika sibulad neljaks ja torka samuti vardasse. Küpseta 7 minutit grillil või ahjus 200°C juures 15 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
juhan 02.dets 2012 21:55
Efektne näeb välja aga maitset tal küll ei ole
Sküü 21.dets 2009 14:52
Meie pere jõuluroog sel aastal:)
NurrMarta 04.okt 2009 10:57
Lihtsalt imeline.
927 01.aug 2008 12:21
väärt kraam! sõin seda pubis
santaana 19.juuni 2008 22:01
See on vaga hea retsept,tegin kylalistele ja koik olid vaga rahul.
1