Kalatoidud

Koharullid konjakikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Aromaatse koorekastme saladus peitub konjakis, mis annab roale võrratu maitse. Konjaki asemel võid kasutada ka brändit, veelgi põnevama maitse saab aga kalvadosega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kohafileed sidrunimahla, soola ja pipraga, lõika pikisuunas pooleks. Keera kalatükid laiemast otsast alustades rulli ning tõsta ahjuvormi. Kastme jaoks sega omavahel koor, konjak, veidi soola ja pipart. Vala rullidele ning küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Serveeri keedetud kartulitega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 14.okt 2011 11:37
amatöör: kohakala pole eriti rasvane ja imab sidrunimahla enamalt jaolt endasse. Seega lähe kaste tükki juhul, kui sidrunimahla liialt saanud.
amatöör 14.okt 2011 03:47
Koor läks tükki (sidrun?) ja pärast oli kõigil süda paha
Tuvimamma 20.mai 2011 14:03
Väga-väga maitsev ja ka lihtne valmistada.
runcis 23.jaan 2010 19:36
Meile ka meeldis!
NurrMarta 25.dets 2008 18:37
Väga maitsev kala! Tegin jõulupraeks ja sobis väga hästi, kasutasin toidukoort, mitte vahukoort. Varasemast on mingi kogemus, et see läks sidrunimahlaga kokku. Ainult et teiseks korraks tarkus - tuleb sööjad lauda kutsuda, kui kala valmimas on ja kala kastmest välja tõsta. Muidu ta ju küpseb kastmes edasi ja ka lisanduva 10 minutiga läheb veidi liiga kuivaks. Aga maitse oli huvitav, konjakit kasutan kala juures teinekordki.
1