Kalatoidud

Cannellonivorm kodujuustu-tuunikalatäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kerge tuunikala-kodujuustutäidisega itaaliapärane vormiroog on üle valatud tomatikastmega ja gratineeritud juustuga.
Kogus: 1 portsjon
Valmista esmalt tomatikaste. Selleks kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud porru ja küüslauk ning kuumuta paar minutit. Lisa tomatikonserv, kuumuta keemiseni ning lisa puljongikuubik, suhkur, sool ja must pipart. Tõsta segu tulelt ja püreeri sauseguriga ühtlaseks. Maitsesta hakitud ürtidega. Kuumuta ahi 200°C-ni. Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Tõsta küpsetsupaberile jahtuma. Sega omavahel kodujuust, tuunikalakonserv ja hakitud basiilik. Tõsta segu lasanjeplaatidele ning keera rulli. Aseta rullid tihedalt võitatud ahjuvormi. Vala peale tomatikaste ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 25 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
extra virgin 14.dets 2012 13:40
Teen seda vormi tihtipeale, olen ka kala suitsukanaga asendanud. Retseptis näpuga järge ei vea, maitsestan enda järgi. Mul kulub 400 g kodujuustu, 1 purk kala ja veel 1,5 dl hapukoort ka. Ja 2 purki purustatud tomateid kastmeks peale. Teen harilikult korraga 2 klaasvormitäit, kummagis 8-10 toru. Kasutan valmis cannelonisid, ei eelkeeda. Täitmine õnnestub paremini pritsi või kilekoti abil.
uduke 13.dets 2012 21:15
Tuunikala tükid õlis on mu lemmik, nagu nüüd selgus siis mitte soojalt...enam ei tee seda.
Kairi 29.märts 2012 11:12
Väga maitsev. Endale üllatuseks olin poest haaranud tuunikala tomatikastmes. Kuna muud varianti polnud, siis kasutasin olemasolevat. Pean ütlema, et maitses superhästi!
Maria 16.märts 2011 16:58
Minu jaoks jäi täidis lääge. Võibolla kui basiilikut ka panna, mida sel korral ei olnud, siis see annaks maitset ka. Lasagne plaatidega mõttetu mässata, lihtsam ikka cannellone kasutada.
Kristi128 01.veeb 2011 23:06
Kerge valmistada ja maitseb hästi. Poest ostetud cannellonidega kindlasti vähem mässamist.
Liina 19.aug 2010 18:44
Väga maitsev! Kindlasti teen teinekordki.
Kristel.l 16.veeb 2010 09:10
Väga-väga hea! Kastasin canellonisid, neid läks 14:)
retsept 10.jaan 2010 12:35
väga hea! olen kaks korda teind.. teen kindlasti veel. super!
Piret 10.nov 2009 20:03
Väga hea roog! Ma tegin igaks juhuks ilma puljongikuubikuta.
tädieevi 13.apr 2009 14:59
Väga maitsev tuli!
1