Kalatoidud

Tarretatud kodujuustutort kuumsuitsulõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kuumsuitsulõhe ja kodujuustuga soolane tort ei jäta külmaks ühtki lauasistujat. Kaunista külmsuitsulõhest keeratud rooside, kalamarja või lihtsalt hakitud murulauguga.
Kogus: 8 portsjonit
Purusta näkileivad köögikombainis ja sega sulatatud võiga. Kata ümmarguse 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberi või toidukilega. Suru näkileivasegu vormi põhja ja aseta külma. Täidiseks leota želatiini külmas vees 5 minutit, lahusta kuumutades ning pidevalt segades keemiseni ( ära keeda! ) ja lase pisut jahtuda. Tükelda lõhe. Vahusta toasoe toorjuust. Sega hulka tükeldatud lõhe, till ja kodujuust. Maitsesta ning lisa kõige lõpuks vahustatud koor. Nirista hulka želatiin, sega kiirelt ja vala täidis põhjale. Kata fooliumiga ning pane järgmise päevani külma. Enne serveerimist võta vormist välja ja kaunista. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 22.märts 2012 13:07
Väga hea!
Hindaja 03.veeb 2011 13:12
väga héa ja lihtne tort
1