Kalatoidud

Forelli-võileivatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rikkaliku suitsukalatäidisega võileivatordi muudab lahedamaks kodujuust. Kuumsuitsuforelli asemel võid kasutada ka mõnd teist suitsukala.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika leiva- ja saiaviiludel ääred ära. Sega omavahel hakitud munad, kodu- ja toorjuust, majonees, puhastatud kala, sidrunimahl ja hakitud till. Maitsesta soola-pipraga. Aseta serveerimisalusele kõigepealt leivakiht, niisuta marineeritud kurgi leemega ja määri peale 1/3 täidisest. Lao peale kiht saiaviile, niisuta ning kata täidisega. Kõige peale lao leivakiht, niisuta ja kata toidukilega. Pane peale vajutis ( nt lõikelaud ) ja hoia külmas vähemalt 1 tund kuni üleöö. Määri peale järelejäänud täidis. Kaunista tort salatilehtede, idude, hernevõrsete ja poolitatud kirsstomatitega. Retsept on mõeldud kuuele inimesle.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
heidi 14.veeb 2011 19:18
tegin ka lõhega ja väga hea sai.kuigi vajutise vajalikkusest ma küll aru ei saa.
Liina 12.veeb 2011 23:07
Tegin küpsetatud lõhega, tõesti oli väga maitsev!
Ülle 21.sept 2009 15:48
Mina, kui inimene, kes pole kunagi võileivatorti teinud, proovisin seda retsepti. Tuli ülimaitsev! Ja see polnud ainult minu arvamus, vaid kogu sünnipäevaseltskonna arvamus. Seda tõendas ka tordi kiire kadumine rikkalikult sünnipäevalaualt.
AnnabelU 01.apr 2009 20:44
:Y:Y:A
AnnabelU 01.apr 2009 20:44
ma arvan et see on väga väga hea
arxitibi 05.märts 2009 16:46
Maitsev! Aga nii palju leiba ja saia mul küll ei kulunud! Ja marineeritud kurgipurgist on vaja ainult marinaadi..
Heli 10.jaan 2009 11:44
väga maitsev tuli! Tegin külmsuitsutursaga.
1