Kalatoidud

Tuunikala-kodujuustutäidisega cannellonid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Mahedamaitselise tuunikalatäidisega cannellonid maitsevad kõigile, ka pere pisematele.
Kogus: 4 portsjonit
Nirista tuunikalakonservi õli pannile, kuumuta seal hakitud porrut ja küüslauku. Lisa jahu ning prae mõni minut. Kalla vähehaaval hulka piim, kuumuta pidevalt segades paksenemiseni. Maitsesta pipra ja basiilikuga. Sega juurde tuunikalatükid, kodujuust ning riivitud juust. Keeda lasanjeplaadid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Tõsta veidi jahtunud lasanjeplaatidele täidist ja keera need rulli, aseta võitatud ahjuvormi. Puista üle hakitud tomati ja riivitud juustuga, küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
furby115 18.dets 2012 16:19
tulid ka väga maitsvad! ainult et mina pidin soola ka sellele lisama aga eks see ole maitseasi. lasanjeplaadi sisse sai ilusti keerata, piima lisasin nagu retseptis ette nähtud
Rutzik 17.veeb 2011 16:51
minul oli ka väga raske rulli keerata, aga maitse oli imehea!
kokkaja 05.okt 2010 11:15
Mina tegin lasanjeplaatidega ja õpetuse järi, tulid imemaitsvad! Soovitan soojalt pastaarmastajatele!
Joonatan11 12.aug 2009 17:15
Piimaga ei maksa tõesti laristada. Pigem vähem. Mina kasutasin valmis torusid, neid ei tohi ainult liiga pehmeks keeta, 5 min. ehk.
katjusha 20.okt 2008 05:20
Enne rulli keeramist maitsesin segu, oli suht tuim.... panin sibulat , peterselli ja tomatit sisse. Ma paneks piima vahem, sest segu oli vedel ja oli raske rulli keerata tanu sellele. kypsetasin oma 20 minutit. Tulid parajad blonnid valja. Maitse oli ok.
1