Kalatoidud

Heeringajäätis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Heeringajäätise võib varem valmis teha, et siis külaliste tulekul sügavkülmast võtta.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika sibul ja heeringas tillukesteks tükkideks või aja läbi masina, sega hapukoorega. Mikserda rõõsk koor kõvaks vahuks, tõsta lusikaga õrnalt juurde muud ained. Pane segu kaanega plastkarpi ning hoia järgmise päevani sügavkülmas. 45 minutit enne serveerimist võta karp toatemperatuurile. Tõmba segust jäätisekulbiga pallikesi ja raputa üle murulauguga. Paku juurde kuumi keedetud kartuleid. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa