Kalatoidud

Lahtine lõhe-juustupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsev ja lihtne kalapirukas sobib hästi pühapäevaroaks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Sega külmad margariinitükid ja jahu mikseri tainakonksudega sõmeraks, lisa vesi ning vormi tainapalliks. Suru tainas ühtlase kihina madala pirukavormi põhja ja äärtesse. Lõika kala tükkideks ning maitsesta, laota pirukapõhjale. Klopi lahti munad ja sega piimaga, kalla kalale. Puista üle riivitud juustuga. Küpseta ahju alumisel siinil 175°C juures 30 minutit või kuni tainaservad on küpsed, täidis hüübinud ja pind pruunistunud. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
majolle 16.juuni 2012 22:04
Oi kui maitsev pirukas. Mina panin veel peale tomati rattad. Mina kasutasin 24 cm läbimõõduga piruka vormi
Anni 04.apr 2012 18:49
Appi! Kui suure vormi sisse tuleb see taignapall venitada? Ja kuhu te tilli panite? Pirukat tahaks küll juba :)
Makaron 16.nov 2010 19:34
Ahjus aga tundub maitsev juba praegu! :D
Tints 05.veeb 2010 18:35
Hea maitsega ja lihtne teha :)
Menu 10.jaan 2010 18:46
Kalale võib ka suvikõrvitsat lisada. Taignale lisasin maitseks pizzamaitseainet.
Celli16 22.sept 2009 20:29
Proovisin ja õnnestus 100%. Maitselt igati meeldiv ja lõhnab isuäratavalt! Soovitan soojalt:)
Menu 09.veeb 2009 12:51
Väga hea kukkus välja.:P
1