Kalatoidud

Forell lehttainas

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: 100 rooga
Serveeri lehttainas forelli kuumalt lõunaroana, jahtunult aga suupistena kohvilaual.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Pane spinat sõelale sulama ja nõrguma. Eemalda fileedelt nahk ning näpi pintsettidega välja luud, hõõru kala maitseainetega üle. Peenesta sibul ja hauta mõned minutid võis. Lisa kuivaks pigistatud spinat, hapukoor ja maitseained, lase madalal kuumusel peaaegu kuivaks haududa. Rulli tainas kalast veidi suuremaks ristkülikuks. Pane üks filee poolele tainale, kata täidise ja teise fileega. Tõsta vaba tainapool kala peale, näpi servad tihedalt kinni ning pintselda üle munaga. Tee pealmisele küljele köögikääridega ristisuunalisi sisselõikeid, kust aur välja pääseks. Küpseta pirukat ahju allosas 200°C juures 40 minutit või kuni ümbris on küps ja pruun. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Yxplika 18.juuni 2011 17:01
Tõeliselt hea- meie pere üks lemmikroogadest. Tütar palus seda oma koolilõpupäeva lõunalaualegi. Nagu lubatud, super nii soojalt kui külmalt.
M. 28.veeb 2010 14:44
Hetkel on pirukas ahjus. Kuna ma ennem pole spinatiga midagi teinud, siis see lõhn oli üsna ehmatav, päris tugev ja ebameeldiv lõhn oli :p Loodan, et piruka sees maitse on parem.
anneli 23.jaan 2009 17:12
see on viimase peal küpsetis. kui esimest korda tegin seda ja spinatit kasutama hakkasin, siis oli küll tunne et see süüa ei kõlba, väljanägemine oli jube. aga maitse-mmm jumalik. katsetage kindlasti.:)
1