Kalatoidud

Lõheviiulid köögiviljaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Liblika- või viiulikujuline lõhefilee koos köögiviljalisandiga maitseb suurepärselt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta köögivili ja lõika peenikesteks ribadeks, kuumuta mõned minutid õlis. Lisa sojakaste ja suhkur, lase madalal kuumusel 5 minutit haududa. NB! Sojakaste olgu tingimata hele, sest tavaline tume sojakaste annab köögiviljadele ebaisuäratava välimuse. Lõika lõhefilee neljaks, seejärel poolita iga tükk kuni nahani. Keera nahaga kaetud pinnad vastamisi, nii et tulemus meenutab liblikat või viiulit. Küpseta üsna madalal kuumusel kummaltki poolt 3 minutit või kuni kala on peaaegu läbinisti piimjas. Tõsta otsekohe pliidilt, maitsesta vähese soola ja sidrunipipraga. Maitsesta ka köögivili ning serveeri koos kalaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa